Состојба на Патиштата

Состојба на Патиштата, Петок, 03.05.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ИЗВЕСТУВАЊЕ: “Виадукт Трејд” известува дека од 02.05.2019 г. до 04.05.2019 г. ќе се изведуваат градежни активности при поставување на индуктивни јамки на Автопат А1, патен правец Гевгелија – Богородица (граничен премин Богородица), за што ќе има промена на режимот на сообраќај. ИЗВЕСТУВАЊЕ: ЈП Македонија Пат известува дека поради изведување на градежни ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Четврток, 02.05.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловози. ИЗВЕСТУВАЊЕ: ЈП Македонија Пат известува дека поради изведување на градежни работи на регионалниот патен правец Маврово-Дебар кај с.Јанче ќе има времена измена на режим на сообраќајот. Сообраќајот ќе се одвива по една лента за време на изведувањето на градежните работи. На самото место сообраќајот ќе биде регулиран од вработените и ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Вторник, 30.04.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловози. ИЗВЕСТУВАЊЕ: ЈП Македонија Пат известува дека поради изведување на градежни работи на регионалниот патен правец Маврово-Дебар кај с.Јанче ќе има времена измена на режим на сообраќајот. Сообраќајот ќе се одвива по една лента за време на изведувањето на градежните работи. На самото место сообраќајот ќе биде регулиран од вработените и ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Четврток, 25.04.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ИЗВЕСТУВАЊЕ: ЈП Македонија Пат известува дека поради изведување на градежни работи на регионалниот патен правец Маврово-Дебар кај с.Јанче ќе има времена измена на режим на сообраќајот. Сообраќајот ќе се одвива по една лента за време на изведувањето на градежните работи. На самото место сообраќајот ќе биде регулиран од вработените и исто ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Среда, 24.04.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ИЗВЕСТУВАЊЕ: ЈП Македонија Пат известува дека поради изведување на градежни работи на регионалниот патен правец Маврово-Дебар кај с.Јанче ќе има времена измена на режим на сообраќајот. Сообраќајот ќе се одвива по една лента за време на изведувањето на градежните работи. На самото место сообраќајот ќе биде регулиран од вработените и исто ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Вторник, 23.04.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. ПРЕКИН НА СООБРАЌАЈ: Поради случена сообраќајна незгода од 7 и 15 во целосен прекин е сообраќајот во двата правци на магистралниот пат Штип – Радовиш. ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини нема подолги задржувања за влез и излез од државата. ВАЖНО: ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Понеделник, 22.04.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини нема подолги задржувања за влез и излез од државата. ВАЖНО: Ве информираме дека автопатот Миладиновци – Штип, секција Миладиновци – Кадрифаково и Кадрифаково – Миладиновци не е пуштен за сообраќај. На автопатот се вршат проверки ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Петок, 19.04.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини нема подолги задржувања за влез и излез од државата. ИЗВЕСТУВАЊЕ : Ве известуваме дека на ден 19.04.2019 и 20.04.2019 ќе се започне со изведување на градежни активности при поставување на индуктивни јамки на Автопат ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Четврток, 18.04.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини нема подолги задржувања за влез и излез од државата. ВАЖНО: Ве информираме дека автопатот Миладиновци – Штип, секција Миладиновци – Кадрифаково и Кадрифаково – Миладиновци не е пуштен за сообраќај. На автопатот се вршат ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Среда, 17.04.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини нема подолги задржувања за влез и излез од државата. ИЗВЕСТУВАЊЕ: Виадукт трејд известува дека од 15.04.2019 до 17.04.2019 ќе се изведуваат градежни активности при поставување на индуктивни јамки на Автопат А1, делница Куманово – ...

Read More »