Состојба на Патиштата

Состојба на Патиштата, Вторник, 12.03.2019

На ден 12.03.2019 ќе се започне со изведување на градежни активности (поставување сообраќајна сигнализација и осветлување) на патен правец Велес – Катланово пред и во тунелот, во времетраење од 10 дена. ВАЖНО: Ве информираме дека автопатот Миладиновци – Штип, секција Миладиновци – Кадрифаково и Кадрифаково – Миладиновци не е пуштен за сообраќај. Во моментов на автопатот се вршат проверки од ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Понеделник, 11.03.2019

Ве информираме дека автопатот Миладиновци – Штип, секција Миладиновци – Кадрифаково и Кадрифаково – Миладиновци не е пуштен за сообраќај. Во моментов на автопатот се вршат проверки од безбедносен карактер. Апелираме до сите возачи да не го користат автопатот. СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Четврток, 08.03.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по претежно суви коловози. ИЗВЕСТУВАЊЕ: Виадукт Трејд Дооел известува дека денес, 08.03.2019, од 08:00 часот до 17:00 часот ќе се изведуваат градежни работи при поставување на индуктивни јамки за броење на возила на Автопатот А1 делница Демир Капија – Миравци, за што ќе се изврши промена на режимот на сообраќај. ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Четврток, 07.03.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по претежно суви коловози. ИЗВЕСТУВАЊЕ: Виадукт Трејд Дооел известува дека на 06.03.2019, 07.03.2019 и 08.03.2019 од 08:00 часот до 17:00 часот ќе се изведуваат градежни работи при поставување на индуктивни јамки за броење на возила на Автопатот А1 делница Демир Капија – Миравци, за што ќе се изврши промена на режимот на сообраќај. ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Среда, 06.03.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози. ИЗВЕСТУВАЊЕ: Виадукт Трејд Дооел известува дека на 06.03.2019, 07.03.2019 и 08.03.2019 од 08:00 часот до 17:00 часот ќе се изведуваат градежни работи при поставување на индуктивни јамки за броење на возила на Автопатот А1 делница Демир Капија – Миравци, за што ќе се изврши промена на режимот на сообраќај. ФРЕКВЕНЦИЈА: ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Вторник, 05.03.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по претежно суви коловози. ИЗВЕСТУВАЊЕ: Г.П. Илинден – Струга известува дека од 02.03.2019 ќе започне со изведување на градежни работи на пат. На регионалниот патен правец Охрид – Свети Наум, во делот булевар Туристичка во должина од 3,5км. На самото место е поставена соодветна сообраќајна сигнализација. На ден 05.03.2019 од 08:00 до 17:00 ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Понеделник, 04.03.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по претежно суви коловози. ИЗВЕСТУВАЊЕ: Г.П. Илинден – Струга известува дека од 02.03.2019 ќе започне со изведување на градежни работи на пат. На регионалниот патен правец Охрид – Свети Наум, во делот булевар Туристичка во должина од 3,5км. На самото место е поставена соодветна сообраќајна сигнализација. На ден 04.03.2019 од 08:00 до 17:00 ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Петок, 01.03.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по претежно суви коловози. ИЗВЕСТУВАЊЕ: На ден 28.02.2019 (четврток) и 01.03.2019 (петок) ќе се изведуваат градежни работи при поставување на индуктивни јамки за броење на возила на Автопат А1, делница Градско-Неготино за што ќе се изврши промена на режимот на сообраќај. ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Четврток, 28.02.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по претежно суви коловози. ИЗВЕСТУВАЊЕ:На ден 27.02.2019 (среда) и 28.02.2019 (четврток) и 01.03.2019 (петок) ќе се изведуваат градежни работи при поставување на индуктивни јамки за броење на возила на Автопат А1, делница Градско-Неготино за што ќе се изврши промена на режимот на сообраќај. ИЗВЕСТУВАЊЕ: Денес 28.02.2019 (четврток) од 09:30ч. до 10:00ч. ќе има ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Среда, 27.02.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по претежно суви коловози. ИЗВЕСТУВАЊЕ: На ден 28.02.2019 (четврток) од 09:30ч. до 10:00ч. ќе има прекин во напојувањето со електрична енергија во тунелите кај Демир Капија на автопатот, поради изведување на електричарски работи од ЕВН. ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини нема подолги ...

Read More »