Вести

Скопје Услуги

Состојба на Патиштата

Состојба на Патиштата, Понеделник, 25.03.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози. ИЗВЕСТУВАЊЕ: Од 21.03.2019 (четврток) на ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Петок, 22.03.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози. ИЗВЕСТУВАЊЕ: Од 21.03.2019 (четврток) на ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Четврток, 21.03.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози. ИЗВЕСТУВАЊЕ: Од 21.03.2019 (четврток) на ...

Read More »

Главни Вести