Сомнежи во парламентот: Зошто Џафери го одложува обвинителскиот одговор?

Зошто Џафери не ја става на дневен ред на седница интерпелацијата за државниот обвинител Љубомир Јовески која е поднесена на 14 септември, прашуваат од Алтернатива, Беса и Демократско движење.

Потпишаните пратеници од Алтернатива, Беса и Демократско движење бараат одговори од него бидејќи се сомневаат дека во случајот со пожарот во модуларната болница каде загинаа 14 лица, се криеле информации за да се заштитат главните виновници.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*