Скопје учествуваше на „Деновите на екологијата“ во општината Бутел

ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје денеска беше во улога на еко-мотиватор во рамките на проектот „Денови на екологијата: Онлајн со природата“, што во периодот од 19 до 30 март се одвива во општината Бутел.

Учениците од ОУ „Лиман Каба“ во с.Љуботен организираа едукативна еколошка манифестација, а нашата Служба за едукација им помогна во изработката на цртежи и скулптури на темата „климатски промени“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*