На граничниот премин Богородица се постави табла со новото уставно име на државата

Се промени првата табла, додека останатите во првичниот чекор ќе имаат налепници со новото уставно име, додека не се обезбеди тендер за останатите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*