Кирацовски по седницата на ЦО

Победничкиот кандидат за претседател на СДСМ ќе се бира на Конгрес, раководството ќе ја донесе одлуката за можни предвремени избори.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*