СДСМ: Нервозата во врвот на ВМРО-ДПМНЕ кулминира со крајно потценување на граѓаните

Нервозата во врвот на ВМРО-ДППМНЕ денеска кулминираше со недозволиво понижување на граѓаните.

За ВМРО-ДПМНЕ над шестотини илјади граѓани кои гласаа на референдумот се нерелевантни!

Тоа е истата матрица на Никола Груевски преку која со години граѓаните беа малтретирани, понижувани и омаловажувани, која им го кратеше правото на глас, на слободно изразување и слободен говор.

Фокусиран на амнестијата, врвот на ВМРО-ДПМНЕ не знае што прави, партијата не знае каде тера.

Нема ништо порелевантно од волјата на над 600 илјади граѓани!

Граѓаните се најважни!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*