Скопје Хотели

 

Holiday Inn, Скопје е хотел со 4 ѕвезди, лоциран во центарот на градот. Тие се гордеат со брза услуга, совршена чистота, како и бројни простории достапни за нивнитепосетителите во самиот хотел, како теретана, сауна и слично.

 

Хотел Александар Палас, е хотел со 5 ѕвезди, кој нуди 24-часовна послуга, изнајмување на автомобили, перење алишта, хемиско перење, како и располага со неколку хали за банкети и конференции.

 

Хотел Континентал е уште еден од најубавите хотели во Скопје, снабден со центар за релаксација и масажа на самата локација.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*