Скопје Стоматолошки Ординации

Стоматолошките услуги во Македонија се професионални и пристапливи. Поради тоа, стоматолошкиот туризам во Македонија е во пораст.

 

Некои од повештите стоматолози во Македонија се следните:

Проф. д-р Бојо Андревски

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*