Скопје Автобуси

Скопје има добра покриеност со автобуси, како и разумни цени. Се користи електронски платежен систем, со веќе купена картичка, или со плаќање преку мобилен.

Распоредот на автобуси може да се најде тука:http://jsp.com.mk/VozenRed.aspx и тука: http://jsp.com.mk/PlanskiVozenRed.aspx

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*