Скопје Фитнес

 

Sport Inn Center Skopje е фитнес центар кој нуди неколку различни програми, како индивидуален тренинг, spinning, slackfit и слично. Тие се лоцирани во центарот на градот, со повеќе информации достапни на www.sportinn.mk

 

 

Capitol Fitness и Атлета се едни од најдобрите теретани во Скопје.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*