Скопје Такси

 

Во Скопје има голем број нерегистрирани такси коли, кои работат непрофесионално и со зголемени тарифи. Препорачано е да се избегнуваат тие таксиа чии такси-табли ви се непознати, кои не се жолти и кои не покажуваат број за повик на самата кола.

 

Некои од попознатите и доверливи таси компании во Скопје се следните:

Bel Mercedes Taxi     (+389 2) 15183

City Taxi     (+389 2) 15151

Classic Taxi     (+389 2) 15167

De Luks Taxi     (+389 2) 15167

Ellite Taxi     (+389 2) 15169

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*