Скопје Достава на Храна

 

Mamma Italiana ги прават едни од најдобрите пици во Скопје, имаат голем избор на рецепти и одлицни вкусови.

 

Иако македонската пица е многу поблиска до италијанската од останатите видови, со различен вкус е тука Domino’s Pizza за тие што сакаат нешто маклу поинакво.

 

Други работи, како кинеска, мексиканска храна, хамбургери и многу други јадења можат да се најдат на www.kliknijadi.mk што е всушност агрегатор на ресторани кои испорачуваат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*