Состојба на Патиштата

Состојба на Патиштата, Среда, 08.05.2019

Виадукт трејд известува дека од ден 07.05.2019 ќе се започне со изведување на градежни активности при поставување на индуктивни јамки на Регионален Пат А1, делница Демир Капија – Удово (близу тунелите) за што ќе се изврши промена на режимот на сообраќај. На ден 08.05.2019 – денес и 09.05.2019 (четврток) ќе се започне со изведување на градежни активности при поставување на ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Вторник, 07.05.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, од македонската страна нема подолги задржувања за влез и излез од државата. ИЗВЕСТУВАЊЕ: ГД “Гранит” АД Скопје известува дека од 06.05.2019 г. ќе изведува градежни работи – Рехабилитација на Регионален пат P1205, делница Крупиште – ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Понеделник, 06.05.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, од македонската страна нема подолги задржувања за влез и излез од државата. ВАЖНО: Ве информираме дека автопатот Миладиновци – Штип, секција Миладиновци – Кадрифаково и Кадрифаково – Миладиновци не е пуштен за сообраќај. На ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Петок, 03.05.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ИЗВЕСТУВАЊЕ: “Виадукт Трејд” известува дека од 02.05.2019 г. до 04.05.2019 г. ќе се изведуваат градежни активности при поставување на индуктивни јамки на Автопат А1, патен правец Гевгелија – Богородица (граничен премин Богородица), за што ќе има промена на режимот на сообраќај. ИЗВЕСТУВАЊЕ: ЈП Македонија Пат известува дека поради изведување на градежни ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Четврток, 02.05.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловози. ИЗВЕСТУВАЊЕ: ЈП Македонија Пат известува дека поради изведување на градежни работи на регионалниот патен правец Маврово-Дебар кај с.Јанче ќе има времена измена на режим на сообраќајот. Сообраќајот ќе се одвива по една лента за време на изведувањето на градежните работи. На самото место сообраќајот ќе биде регулиран од вработените и ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Вторник, 30.04.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловози. ИЗВЕСТУВАЊЕ: ЈП Македонија Пат известува дека поради изведување на градежни работи на регионалниот патен правец Маврово-Дебар кај с.Јанче ќе има времена измена на режим на сообраќајот. Сообраќајот ќе се одвива по една лента за време на изведувањето на градежните работи. На самото место сообраќајот ќе биде регулиран од вработените и ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Четврток, 25.04.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ИЗВЕСТУВАЊЕ: ЈП Македонија Пат известува дека поради изведување на градежни работи на регионалниот патен правец Маврово-Дебар кај с.Јанче ќе има времена измена на режим на сообраќајот. Сообраќајот ќе се одвива по една лента за време на изведувањето на градежните работи. На самото место сообраќајот ќе биде регулиран од вработените и исто ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Среда, 24.04.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ИЗВЕСТУВАЊЕ: ЈП Македонија Пат известува дека поради изведување на градежни работи на регионалниот патен правец Маврово-Дебар кај с.Јанче ќе има времена измена на режим на сообраќајот. Сообраќајот ќе се одвива по една лента за време на изведувањето на градежните работи. На самото место сообраќајот ќе биде регулиран од вработените и исто ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Вторник, 23.04.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. ПРЕКИН НА СООБРАЌАЈ: Поради случена сообраќајна незгода од 7 и 15 во целосен прекин е сообраќајот во двата правци на магистралниот пат Штип – Радовиш. ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини нема подолги задржувања за влез и излез од државата. ВАЖНО: ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Понеделник, 22.04.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини нема подолги задржувања за влез и излез од државата. ВАЖНО: Ве информираме дека автопатот Миладиновци – Штип, секција Миладиновци – Кадрифаково и Кадрифаково – Миладиновци не е пуштен за сообраќај. На автопатот се вршат проверки ...

Read More »