Повторно пуштени во употреба Оперативните сали на Клиничкиот центар

Оперативните сали во рамките на Клиничкиот центар повторно се пуштаат во употреба.

Проблемот со компромитираниот воздух е надминат, соопшти во вторникот Министерството за здравство. Како што објаснија од установата, во дводневниот период ниту еден пациент не останал без здравствена заштита.

Итни се испратени во Универзитетската клиника за хируршки болести Свети Наум Охридски (Свети Наум Охридски) и Градската општа болница 8 Септември (8 Септември).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*