Состојба на Патиштата 25.05.2023

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по претежно суви коловози.

На одредени патни правци кои поминуват низ клисури и усеци можна е појава на поситни одрони.

ЈП Македонијапат апелира на внимателно возење и прилагодување на брзината спрема условите на патот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*