Бочварски: Инвестираме над 87 милиони евра за изградба и рехабилитација на патната мрежа

Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски, Вицепремиерот за борба против корупција, за одржлив развој и човечки ресурси Љупчо Николовски, директорот на Агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој Николче Бабовски и градоначалникот на општина Крива Паланка Борјанчо Мицевски денеска извршија увид во инфраструктурни проекти во општина Крива Паланка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*