Вести

Скопје Услуги

Состојба на Патиштата

Состојба на Патиштата, Петок, 06.12.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози. СЕЗОНСКО ЗАТВОРАЊЕ: Патниот правец Р2332 Охрид-Ресен, преку ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Четврток, 05.12.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози. СЕЗОНСКО ЗАТВОРАЊЕ: Патниот правец Р2332 Охрид-Ресен, преку ...

Read More »

Состојба на Патиштата, Среда, 04.12.2019

Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. ИЗВЕСТУВАЊЕ: Од 23.55 ч. е укината забраната ...

Read More »